0

I installed multisite on Wordpress. I don't have any problems with the panels of either site. But I cannot access the Network Admin panel. When I click on Network Manager, it gives a link like below.

https://https//www.maxray.com.tr/wp-admin/network/

4
  • I think that URL is constructed from the network path in the wp_site (or similar) table. Can you connect to the database and check that looks correct?
    – Rup
    Jun 21, 2023 at 8:54
  • Is there anyone who can help? Our problem continues Jun 22, 2023 at 5:33
  • The link you get is correct for WordPress multisite administration. Do you mean it doesn't show anything (blank screen)? Or you don't know what to do there?
    – lenasterg
    Jun 22, 2023 at 8:40
  • P.S. you probably want to merge this account with the one that created the question.
    – Rup
    Jun 22, 2023 at 9:53

1 Answer 1

1

I'm guessing you have an extra https// in your site configuration somewhere.

If you look in wp-config.php you should have

define( 'MULTISITE', true );
define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'www.maxray.com.tr' );
define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );

and in the database table wp_site you should have

id domain path
1 www.maxray.com.tr /

In particular neither copy of your domain here should be https://www.maxray.com.tr/ - no https:// and no trailing /, just www.maxray.com.tr.


If it's not that, then you probably have a bad filter somewhere (e.g. network_site_url) that's trying to prefix your domain with https// (without the colon). I'd search your mu-plugins folder for that.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.