2

I have a project on Wordpress. I would like add an article. In admin panel I click on Post, then Categories and add a new category called article.

Next I add a new post and edit title, body and finally check the category called article. Now i have:

Permalink: http://mypage.org/article/test

On site also is this link, but if I open this url I have:

This entry was posted in article. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL. Edit

But in this url I don't have my article. Why? In index page I have it, but if I open an article I have this error.

What can I do?

migrated from stackoverflow.com Aug 9 '12 at 12:34

This question came from our site for professional and enthusiast programmers.

  • Did you click on the blue button «Publish»? – nalply Aug 8 '12 at 19:18
  • yes, of course. All articles are on page, but links are wrong – Tom Leading Aug 8 '12 at 19:29
1

Go to Settings, then General Settings, then enter the correct url for your Wordpress Address (URL). Perhaps you need to change your Site Address too.

Source: The Wordpress Codex: http://codex.wordpress.org/Settings_General_Screen

If this isn't the case, but the category links are bad, edit the category slug. Go to Posts, then Categories, select article and edit the slug. Perhaps you had a different slug beforehand.

It's difficult to help you. It's a game of guessing. I will stop here.

  • i have there correct url. Others links on pare are good, only in articles is bad. – Tom Leading Aug 8 '12 at 19:47
  • Ah, I see. It's a category problem, isn't it? – nalply Aug 8 '12 at 19:54
  • yes, this is problem with links to post in categories – Tom Leading Aug 8 '12 at 19:57

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy