0

When I go to a category page and it lists the posts that are in that category, it lists 10 per page. At the bottom of the page it has the link for next page, but that link returns a 404 error.

The first page of the category which works fine is http://mcisc.org.au/tourism/?cat=27

But when I click next, or directly on a page number, the url is http://mcisc.org.au/tourism/?cat=27page/2

I can't figure out how the page 2 link should be formatted or where to change the incorrect format that it is using.

Any help greatly appreciated.

Brendan

  • Share the template code where it is coming from! – Sumit Apr 13 '16 at 5:16
  • Impossible to answer this without seeing your code. Somewhere you, your theme or a plugins is building paginated URL's wrongly. That is the code you should be posting – Pieter Goosen Apr 13 '16 at 6:40
0

I may be jumping to a conclusion without seeing your code first.

But I believe this may simply be because the way have your permalinks setup.

If you go to your dashboard then settings->permalinks and change the option to anything other than Plain.

  • Answers should not be based on pure guess work. In this instance, your guesswork is way out and does not even remotely answers the question. I would advice you to rather post comments and try to get clarity about the issue than to just blindingly posting totally incorrect answers – Pieter Goosen Apr 13 '16 at 6:38
  • Yep, that did the trick, changed the permalink setting and all good now. – MCISC Apr 18 '16 at 23:55

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.