2

I'm using the "All in One SEO" plugin. I never had issues with it. It worked perfectly fine. Recently, however, I noticed that it doesn't generate the information (title, description) anymore.

Especially the SEO-friendly description I enter in my posts in the field that the plugin provides is totally being ignored by search engines, Facebook, Google+. Instead just the first few sentences of each post appear.

As I haven't changed any settings recently, but remember that I automatically updated Wordpress to the newest version as well as a few plugins, I suppose it has something to do with that. I'm quite sure that "All in One SEO" was one of the plugins I updated. The newest version came out in late December.

I checked the plugin's settings and everything seems to be fine.

I searched for similar issues everywhere, but couldn't find anybody with the same problem. I'm not sure how to fix this.

If the plugin is causing the issue, then I don't know how to fix it as the settings look perfectly fine to me. If it's not the plugin, I have no idea what else could cause it.

For reference: my blog

Thanks for any advice you can give me! :)

closed as too localized by Michael, Wyck, s_ha_dum, brasofilo, Tom J Nowell Jan 25 '13 at 0:21

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center. If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • Do a full troubleshooting and debugging. If common, there will be reports of it in wordpress.org forums, check over there. Voting to close as too-localized. – brasofilo Jan 24 '13 at 21:37