0

I am using wordpress 3.5 to manage my website with a template (not sure which). Lately, each picture I add to a gallery creates a corrupted thumbnail, but the picture itself shows up ok. I tried uploading pictures that used to create a proper thumbnail and now their new thumbnail is broken.

The broken thumbnail link - though it opens up correctly...

broken thumbnail

How can set to fix this?

2
  • There appears to be the right half of a HTML <a> element on the end of the thumbnail URL you've posted
    – shea
    Commented Jan 7, 2013 at 8:01
  • I'll check though it is probably a problem in the copy and paste since I used Chrome's F12 Elements to track it down and probably didn't copy all
    – Shaihi
    Commented Jan 7, 2013 at 11:54

1 Answer 1

2

You may need to reset the thumbnail settings in your media settings, then regenerate the thumbnail; either:

  • use Regenerate Thumbnails plugin to rebuild all thumbnails; or
  • edit image / rotate it left / rotate it right (back to original) / save image
3
  • I'm a bit tipsy on installing new plugins on a live site. Editing the thumbnail is not possible right now as it opens the overlay and then immediately closes down
    – Shaihi
    Commented Jan 7, 2013 at 13:34
  • Hmmm... check your _wp_attachment_metadata for that image, maybe it's broken/lost. It should be a serialised PHP array. See this tale of woe for more details.
    – webaware
    Commented Jan 7, 2013 at 13:37
  • I second that plugin... It's a lifesaver on almost every project I work on. Commented Oct 22, 2017 at 20:50

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.