2

For those with experience of the Contact Form 7 plugin - When I installed it, the form worked fine, and upon pressing the submit button, there was no page load, all done via Ajax, however now the page loads upon pressing submit. I have not made any changes to the form.

I have tried deactivating then activating but the problem remains.

Has anyone else had this problem before?

Thanks

closed as off-topic by birgire, mrwweb, Pieter Goosen, Johannes Pille, Nicolai Sep 5 '14 at 11:16

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Your question should be specific to WordPress. Generic PHP/JS/HTML/CSS questions might be better asked at Stack Overflow or another appropriate site of the Stack Exchange network. Third party plugins and themes are off topic." – birgire, mrwweb, Pieter Goosen, Johannes Pille, Nicolai
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • have u installed any other plugin. – Arvind Pal Dec 24 '12 at 11:49
  • And check in header.php that there is wp_head(); function in <head>wp_head();</head> tag and wp_footer(); before </body> tags ends – Arvind Pal Dec 24 '12 at 12:07
  • Yes Arvind you are correct, it is was a script interfering with the plugin, thank you, sorted now – Adam Dec 24 '12 at 12:08
0

Have you installed any other plugins?

Also check in header.php that there is wp_head(); function in <head>wp_head(); </head> tag and wp_footer(); before </body> tags ends

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.