1

I have recently moved a wordpress website abc.com to xyz.com, And xyz.com functionality is good and working well.

And i have created a post with a image in it using Featured Image, and when i publish this post, its not displaying images in it. And when i check the URL of image using Inspect Element, i see the location as

http://www.abc.com/wp-content/uploads/2012/11/ACFA7.jpg instead of http://www.xyz.com/wp-content/uploads/2012/11/ACFA7.jpg .

And when i changed this to correct url.. then images are working good using inspect element.

And i have changed the permalinks and wp-options in database for siteurl to xyz.com , is there any thing more i need to configure or update into site or database anywhere.

1 Answer 1

4

I believe there are some root-links that you haven't changed.

Please follow these steps

  1. Login to admin section www.xyz.com/wp-admin
  2. Navigate to settings->general-> and change the 'Site Address (URL)' and 'WordPress Address (URL)'.

Also please check the permalinks and settings->media there is an upload directory and the default wordpress location is wp-content/uploads, check if it is different for you.

1
  • 1
    Now!, its working i forgot to update Setting->media and wp-content/uploads
    – Rafee
    Commented Nov 21, 2012 at 9:39

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.