0

I have imported posts from RSS Feed and then on word press default search if i search

Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum – Lorem Ipsum Lorem Ipsum Lorem Ipsum 

It shows me 0 result.

But on changing special character – to - my keyboard minus sign

it will work fine and shows desired result

Please anyone help me out there for that issue.

0

By copying and pasting each dash into a Unicode lookup (linked below), you can see the two characters are different.

Your first string contains an En Dash, which is a different character value than the second string, which is a Hyphen Minus.

When performing a search, WordPress is searching for the Em Dash value in your database, which may not exist. I would double-check the RSS Feed you imported to see which character appears in the content.

| improve this answer | |
  • 1
    Thanks for the reply @Tom Yes that's what i also find out As, the Search query will work on post title and content so it is possible to change utf8mb4_unicode_ci to utf8_general_ci , As, i will updated it gives me following error Incorrect string value: '\xF0\x9F\xA4\xAC' for column 'post_title' at row 593 Please have a look if the following changes will work. – Prits Nov 27 '19 at 12:07
  • Is there any way to allow all special character to search would work ? – Prits Dec 24 '19 at 6:49

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.