0

I have the latest wp-cli installed on Windows 10 Pro. Running WP locally on laragon. For all installs, I've got it to work nicely, but at one of them, any wp-cli command except wp --info doesn't do anything.

c:\laragon\www\newmanta>wp post list --post_type=page
+------+------------------------------------+--------------------------------+---------------------+-------------+
| ID   | post_title                         | post_name                      | post_date           | post_status |
+------+------------------------------------+--------------------------------+---------------------+-------------+
| 4978 | Partner up                         | partner-up                     | 2019-11-24 17:31:54 | publish     |
| 4956 | Request a demo of MANTA            | request-demo                   | 2019-11-24 16:56:18 | publish     |
| 4932 | PRICING                            | pricing                        | 2019-11-24 15:31:31 | publish     |
| 4907 | Become MANTA’s partner             | partners                       | 2019-11-24 14:10:26 | publish     |
| 4858 | About the MANTA Platform           | about-the-manta-platform       | 2019-11-23 19:30:40 | publish     |
| 4683 | Privacy Policy & Cookies           | privacy-policy-cookies         | 2019-11-11 16:49:48 | publish     |
| 4679 | Unified Lineage Platform           | get-manta                      | 2019-11-11 16:40:55 | publish     |
| 4677 | Blog                               | blog                           | 2019-11-11 16:40:30 | publish     |
| 4674 | Terms & Conditions                 | terms                          | 2019-11-11 16:36:41 | publish     |
| 4673 | The Ultimate Guide to Data Lineage | ultimate-guide-to-data-lineage | 2019-09-04 00:44:19 | publish     |
+------+------------------------------------+--------------------------------+---------------------+-------------+

c:\laragon\www\newmanta>cd ../divan

c:\laragon\www\divan>wp post list post_type=page

c:\laragon\www\divan>wp post list post_type=page --skip-theme

c:\laragon\www\divan>wp post list post_type=page --skip-theme --skip-plugins

c:\laragon\www\divan>wp --info
OS:     Windows NT 10.0 build 1    
8362 (Windows 10) AMD64
Shell:  C:\WINDOWS\system32\cmd.exe
PHP binary:     C:\laragon\bin\php\php-7.3.11-Win32-VC15-x64\php.exe
PHP version:    7.3.11
php.ini used:   C:\laragon\bin\php\php-7.3.11-Win32-VC15-x64\php.ini
WP-CLI root dir:        phar://wp-cli.phar/vendor/wp-cli/wp-cli
WP-CLI vendor dir:      phar://wp-cli.phar/vendor
WP_CLI phar path:       C:\laragon\www\divan
WP-CLI packages dir:
WP-CLI global config:
WP-CLI project config:
WP-CLI version: 2.4.0

Any idea what could be wrong?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.