1

I have restore my blog after around 4 years. I had a backup of both the database and wordpress files. I restore the database and wordpress files. The only manual modification I did is that I changed every occurrence of the site url in the raw mysql dump to the http://172.105.4.68 that is where my blog is currently. Everything worked properly except that node of the post and page content is being shown. When I login as the administrator, I can see the content but when I view the post or page, i cannot see the content. For example, on this post, I can see the post title and tags but not the content. Also, I have noticed, even if I create a new page or post, I can't still see the content. Any reason this is happening ?

1

Problem seems strange since you can see the content in the backend but not able to see it in the frontend. So here are a few suggestions.

  1. Try to save the permalink again? And try to clear the cache too.
  2. Try to change the theme to any other basic theme available.

Also when I tried to go to http://172.105.4.68/about-me , it's giving me internal server error.

  • the about-me was a custom link in the menu that i removed and replaced by its page. – Noor Aug 13 at 22:06
  • I did both but it didn't work – Noor Aug 13 at 22:13
  • I have noticed, even if I create a new post, I can't still the content – Noor Aug 13 at 22:17
  • @Noor Please try to deactivate all the plugins and see if it resolves the issue. – made2popular Aug 13 at 22:46
  • 1
    amazingly, it does :) – Noor Aug 14 at 3:21

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.