0

I work on a site developed a few years ago by someone else. An intranet had been developed on this site. A page of this intranet had to list elements does not work.

Here are the first lines, I think the problem comes from there :

<?php
    require_once('init.php');
    require('header.php');
    $product = get_term_by('slug', $_GET['title'], 'product');
?>

"$_GET['title']" steal empty, and I have never seen the use of $_GET in Wordpress...

On this page, the loop is working well, but I have to use term object to display term title for example.

  • Try domain.com/this-page-slug?title=product-slug and see if that works. – MikeNGarrett Jun 6 '19 at 13:37
  • @MikeNGarrett actually it's domain.com/intranet/product/product1. domain.com/product?title=product1 doesn't work. – Nicolas Lorand Jun 6 '19 at 14:10
  • I'm not sure how to resolve this given the information. Your question doesn't contain an actual question. What are you trying to do? :-) – MikeNGarrett Jun 6 '19 at 14:23
  • I try to display the title of the page, but it's an intranet (the intranet folder is in the root server). Actualy, I have an error, because $_GET['title'] doesn't work, it steel empty. I do not know if you know what I mean ? – Nicolas Lorand Jun 7 '19 at 12:37
  • It sounds like you have a server configuration problem to me. – MikeNGarrett Jun 7 '19 at 13:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.