1

I download the wordpress files via ftp software ,after that I install the wordpress , then when I try to access the dashboard display doesn't work correctly , it is shown as links without css

so can anyone help me please

enter image description here

8
  • Where are you downloading WordPress from? Seems like you are installing a copy from a working site and the files are not loading locally. Probably the site is using SSL and your local copy doesn't allow SSL connections... Try showing your console errors for more details. Commented Jan 9, 2019 at 10:24
  • I download the files from the wordpress.org , it is not a download issue but I think the error is from hosting provider it seems like proxy issue Commented Jan 9, 2019 at 10:30
  • Show me the console errors with CMD + Shift + I or F12 using Chrome Commented Jan 9, 2019 at 10:35
  • wp-admin wp-core-ui js index-php auto-fold admin-bar branch-5 version-5-0-2 admin-color-fresh locale-en-us no-svg customize-support Commented Jan 9, 2019 at 10:44
  • These are not errors. Try to make a screenshot from the errors from the console or copy/paste them. If you can't do that I won't be able to help you ;D. developers.google.com/web/tools/chrome-devtools/console Commented Jan 9, 2019 at 10:48

1 Answer 1

7

Seems a duplicate. https://stackoverflow.com/questions/11916987/uncaught-syntaxerror-unexpected-token-illegal-load-scripts-php1, Try to find that error with Google as there are a lot of results

You can also try editing your wp-config.php file ( it is located on the root folder of your installation ) and right before the lines that say:

/* That's all, stop editing! Happy blogging. */

and add this

define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);

This will tell WordPress to load each script on it’s own instead of combining them. This might be caused due to some faulty or outdated plugin .js that overrides something else when it is concatenated.

Source: https://wordpress.org/support/topic/uncaught-syntaxerror-invalid-or-unexpected-token-load-scripts-php/

If that doesn't fix your problem, try to deactivate all plugins moving them to a temp folder via FTP or renaming the plugins folder to sth like plugins_old. Maybe one of them is causing the issue here...

3
  • 2
    it is working after I add "define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);" thank you :) Commented Jan 9, 2019 at 11:23
  • 1
    This could also occur if you have low diskspace. Worth mentioning. Commented Sep 7, 2021 at 11:45
  • Thank you for this! Commented Feb 15 at 1:28

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.