0

I have a custom post type and I can't access the archive page for it. When I try to it redirects me to the home page. I don't have any taxonomy for it. I have setup an archive-post-type.php template for it though.

I can access the individual posts in that post type.

I've re-saved my permalinks, deleted my htaccess file and resaved my permalinks again. Still redirects. Any ideas?

UPDATE: It's working when I try it in another browser, but Chrome continues to redirect. Cleared my cache, but it's still happening.

Here is my code for my custom post type.

register_post_type(
    'featured-grants',
    array(
        'description'         => '',
        'public'              => true,
        'publicly_queryable'  => true,
        'show_in_nav_menus'   => true,
        'show_in_admin_bar'   => true,
        'exclude_from_search' => false,
        'show_ui'             => true,
        'show_in_menu'        => true,
        'menu_position'       => 6,
        'menu_icon'           => 'dashicons-awards',
        'can_export'          => true,
        'delete_with_user'    => false,
        'hierarchical'        => false,
        'has_archive'         => true,
        'query_var'           => true,
        'capability_type'     => 'page',
        'map_meta_cap'        => true,

        /* The rewrite handles the URL structure. */
        'rewrite' => array(
            'slug'       => 'featured-grants',
            'with_front' => true,
            'pages'      => true,
            'feeds'      => true,
            'ep_mask'    => EP_PERMALINK,
        ),

        /* What features the post type supports. */
        'supports' => array(
            'title',
            'editor',
            'thumbnail'
        ),

        /* Labels used when displaying the posts. */
        'labels' => array(
            'name'               => __( 'Featured Grants',                   'featured-grants' ),
            'singular_name'      => __( 'Featured Grant',                    'featured-grants' ),
            'menu_name'          => __( 'Featured Grants',                  'featured-grants' ),
            'name_admin_bar'     => __( 'Featured Grants',          'featured-grants' ),
            'add_new'            => __( 'Add New',                    'featured-grants' ),
            'add_new_item'       => __( 'Add New Featured Grant',            'featured-grants' ),
            'edit_item'          => __( 'Edit Featured Grant',               'featured-grants' ),
            'new_item'           => __( 'New Featured Grant',                'featured-grants' ),
            'view_item'          => __( 'View Featured Grant',               'featured-grants' ),
            'search_items'       => __( 'Search Featured Grants',            'featured-grants' ),
            'not_found'          => __( 'No featured grants found',          'featured-grants' ),
            'not_found_in_trash' => __( 'No featured grants found in trash', 'featured-grants' ),
            'all_items'          => __( 'Featured Grants',                   'featured-grants' ),
        )
    )
);

bumped to the homepage by Community 9 hours ago

This question has answers that may be good or bad; the system has marked it active so that they can be reviewed.

  • What URL are you attempting to visit as the archive page? Can you view individual posts in this post type, if so, what is the URL structure? – jdm2112 Jan 3 '18 at 17:38
  • @jdm2112 I'm accessing at /featured-grants . I can access the individual posts in it. They are at /featured-grants/post-name – paper_robots Jan 3 '18 at 17:40
  • What action are you hooked to when you register your post type? – jdm2112 Jan 3 '18 at 17:48
  • @jdm2112 So it's working, but just not in chrome. – paper_robots Jan 3 '18 at 17:56
0

Fixed the issue, cleared cache in chrome multiple times and closed it.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.