0

My website http://www.mixtalk.in/ uploaded feature images seen in extra large size which is not better please help

closed as off-topic by Howdy_McGee Nov 17 '17 at 15:56

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

  • The system ask for the size of the featured image like thumbnail, medium, large, and full. So you need to select the size you need on the post. Normally I use large is the size is declared on my theme, but I use FULL is the image uploaded has the size I need inside the post, Ex 900x350 – Fernando Baltazar Nov 16 '17 at 6:58
2

Your css is doing it. Replace following css if not being used anywhere else. If you're not comfortable then ask your designer to do it

line 1213

.thumb-box {
   position: relative;
   width: 100%;
   height: auto;
}

line 2321

.box img {
   -webkit-transition: all 0.3s ease;
   -moz-transition: all 0.3s ease;
   -o-transition: all 0.3s ease;
   -ms-transition: all 0.3s ease;
   transition: all 0.3s ease;
   image-rendering: optimizequality;
   width: 100%;
   height: auto;
}
  • how to where it replace – mix Nov 16 '17 at 6:47
  • Go to appearance > editor. Find above two css and replace them – Piyush Rawat Nov 16 '17 at 6:49
  • Sir I have replace this code in line1213 and line 2321 but the problem is still same – mix Nov 16 '17 at 6:55
  • try clearing your cache – Piyush Rawat Nov 16 '17 at 6:57
  • I have another question – mix Nov 16 '17 at 7:01

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.