0

I've got this header menu in my site (made editing a theme), but i've noticed that the custom links pointing at local anchor section (like #section) correctly navigate in the same page to the desired location, but an external link won't work, even if specifing "open in new tab". I suppose something is preventing the menu link to open, or worse, the external link is not supported in that theme. Since i'm noob, where should i look for the menu item/link opening behaviour? Would it be easy to modify such behaviour?

the menu element html is the following:

<li id="menu-item-812" class="menu-item menu-item-type-custom menu-item-object-custom menu-item-812 level-0"><a class="menu-item-href" href="#societa"><span class="line_wrap"><span class="line"></span>L’Agenzia</span></a></li>
<a class="menu-item-href" href="#societa"><span class="line_wrap"><span class="line"></span>L’Agenzia</span></a>

If i create an external link is the same, the url goes as www.google.com (for example) in the href.

  • can you add the html of the header to you question? – David Lee Sep 29 '17 at 17:31
  • added html line for menu link element – ro.nin Sep 30 '17 at 8:26
0

Resolved, i've manually added the "external" css class to menu link, as suggested here https://github.com/ChrisWojcik/single-page-nav/issues/1

Actually, that didn't work, the problem is still the page wich is intended to be single pag navigation, which is preventink external link from opening, because I think the smooth to-section movement is not coded for managing also external link

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.