-1

My post titles are displaying the title of the media (image) rather than the title of the post.

  • WP V4.8
  • using postgrid for posts; deactivated this, issue still occurs
  • deactivated current theme; issue still occurs
  • reset permalinks
  • using wordfence to scan for errors; removed old WP files but issue still occurs.

Scratching my head on this one...any ideas??? Or is this a bug in V4.8?

  • Give us more details. To start, give us a link to your website. – Frank P. Walentynowicz Jun 20 '17 at 15:30
  • healthyfoodsolutions dot co dot uk/business/blog/ – user3464091 Jun 20 '17 at 15:31
  • Which page you're talking about? Is it a front page, or some other page? Please provide URL to it. So far it looks ok. – Frank P. Walentynowicz Jun 20 '17 at 15:55
  • Are you talking about the html <title> or something within page content? Either way I'm not seeing the issue on the site you provided. Maybe you're cached? – WebElaine Jun 20 '17 at 15:57
  • i'm talking about the tittle of the image i.e image.jpg being used as the post title href link and title text are affected. I've provided a URL above but you'll have to replace the dot with .co.uk as i don't wan't to get spammed/hacked! – user3464091 Jun 20 '17 at 16:03
1

This is usually due to using custom query/loop stuff after the main query and not calling either wp_reset_postdata() or wp_reset_query() after you're done. See this answer for more detail on which to use.

| improve this answer | |
0

Disabled all plugins and posts reverted back to normal behaviour. Re-enabled plugins and all ok. Very odd...no obvious cause/conflict. Must have been a dodgy update or conflict somewhere.

| improve this answer | |

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.