0

I am hoping someone can help me - I have white screen on my whole site but wp-admin is full access and will update ok.

I have done the following:

Enabled debug in config - got errors around headers already sent contact form 7 so have disabled that.

Checked the code in my header file, as it was telling me headers already sent.

Added a memory define on config but it said I had already added it - referring to the one I just added - something tells me it's doing stuff twice?

Checked the last loop i added in a page - removed it, saved and reloaded - that didn't fix it (it was working originally anyway as it din't break the site).

Now I have no error messages but also no visible site. And no idea how to fix it. Can add whatever code needed here if anyone can point in the right direction?

UPDATE: I changed from the theme I am building to twenty fifteen and that loaded ok - think I have a php error somewhere - how do I find out where?

  • - have you tried ob_start(); after get_header() ? this will buffer output before display... – Aishan May 3 '17 at 9:08
  • That doesn't seem to do anything. – Tracy May 3 '17 at 9:20
  • seems like there is a problem in your functions.php file. plz add that code on the begining of functions.php file.. – Aishan May 3 '17 at 9:35
  • That's not done anything. Added functions.php to question. – Tracy May 3 '17 at 9:51
  • I've not added it as it messes up :/ – Tracy May 3 '17 at 9:57
0

It is usually because there are spaces, new lines, or other stuff before an opening <?php tag or after a closing ?> tag, typically in wp-config.php or any of your theme or plugin files.

Please check your theme and remove white space from top and bottom of your files.

  • Thanks, I did that - checked all over, then viewed source on one of the pages and I had a bit of code wrong in the header. Wasn't showing on debug at all though. Soon as I got rid of the error, the debug worked again. – Tracy May 5 '17 at 11:13
  • Glad it worked. Accept the answer if it helped. – JItendra Rana May 5 '17 at 11:18
  • It was viewing the source that helped, so if you want to update your answer to include that then I can accept the answer. – Tracy May 5 '17 at 11:21

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.