1

When I try to add an alt tag of an image via the library in Wordpress the alt tag is not saving. After leaving and coming back to the library again the alt tag fields are empty.

I’ve tried the following solutions which did not fix this problem:

Remove and upload the images again Tried several plugins which overwrite the original alt tag Disabled the WP Smush plugin Checked the file permissions

I hope someone knows a possible solution.

Thanks in advance.

Theme that I'm using : https://undsgn.com/uncode/

5
  • 1
    Have you tried using changing to the TwentySeventeen theme to check if it's an issue with the theme? Jan 23, 2017 at 8:37
  • I've tried this and it worked. The problem was in the theme in combination with some plugins. Clean installed it, installed plugins piece by piece and it works now.
    – jobbert
    Jan 23, 2017 at 14:26
  • @jobbert, Can you add it as an answer and maybe mark this as answered.
    – Kumar
    Mar 21, 2017 at 7:41
  • Didn't want to steal @ChessByte his answer. If he adds it I'll accept it of course!
    – jobbert
    Mar 22, 2017 at 8:33
  • Just posted an answer, i didnt notice your last comment Mar 22, 2017 at 17:31

1 Answer 1

1

Try changing the theme to wordpress' default theme, twentyseventeen. It could be an issue with the theme

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.