0

I'm using Shapely theme v1.0.5 on top of Wordpress v4.7.1. I'm writing an article and everything was fine, until I noticed two images didn't have their captions rendered, while the others rendered correctly.

Captions showing correctly Captions showing correctly

Captions not rendered Captions not rendered

I tried changing the caption to pass as an atribute, adding caption="" on the shortcode but it didn't render either. How can I fix it?

  • Hi, did you check the images in the media library? Do they have their captions set in the library? – Jack Johansson Jan 20 '17 at 21:39
  • Yes, the caption appear on the media library. – JefersonFG Jan 20 '17 at 22:29
  • This is strange. If the title/caption of an image is set, it should be automatically added. Have you tried to manually set the caption in your post's content? – Jack Johansson Jan 21 '17 at 2:04
  • 1
    Hmm, what do you mean? Rewriting the shortcode on the edit page? – JefersonFG Jan 21 '17 at 2:23
  • Yes. I want to know if wordpress has problem processing the shortcode, or it simply can't insert the shortcode in the content. – Jack Johansson Jan 21 '17 at 2:24
0

As I posted in a comment, it turned out to be a glitch. I was using the text editor to edit the html of the page and decided to switch to the visual editor to check things. It turns out that the captions were properly rendered on the visual editor and when I published it the actual page had everything properly rendered.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.