1

After I swapped over my domains and updated every instance of the old domain in the database and everything else in this guide:

https://wpengine.com/support/how-to-change-a-multi-site-primary-domain/

My main domain works, but none of the subdomains do any more. Dashboard or otherwise. Any advice?

Main domain here: http://maaa.org (my sub domains: eusa.maaa.org, neh.maaa.org)

UPDATE

I figured out the issue. Since we weren't managing the domain we had it pointed via an A record only and therefore couldn't just have subdomains on the fly. So I requested the person managing the domains to create these subdomains for me on their end.

  • I figured out the issue. Since we weren't managing the domain we had it pointed via an A record only and therefore couldn't just have subdomains on the fly. So I requested the person managing the domains to create these subdomains for me on their end. – Adrian Rodriguez Jun 29 '16 at 13:11
0

Have you copied and modified the specified lines from your wp-config.php from old site to the new site?

The code should look something like this

define( 'MULTISITE', true );
define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', true );
$base = '/';
define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'yourdomain.com' );
define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.