0

I created a child theme of Twenty Sixteen. It shows ok on the visitors' side, i.e. http://favrodsculpture.com. But in the admin, I can't upload images, can't log out etc... If I write a post, it does get saved but I get a blank page when I save. What did I do wrong? My child's functions.php file is pretty simple, all it does is this:

<?php
add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'theme_enqueue_styles' );
function theme_enqueue_styles() {
wp_enqueue_style( 'parent_style', get_template_directory_uri() .     '/style.css' );
}
?>
<!-- Add favrod fonts, i.e. PT Sans and Ubuntu -->
<?php
add_action( 'wp_enqueue_style', 'favrod_fonts' );
function favrod_fonts() {
wp_enqueue_style( 'favrod-fonts',  favrod_fonts_url('https://fonts.googleapis.com/css? family=PT+Sans:400,700,700italic,400italic|Ubuntu:400,500'), array(), null ); 
}
?>

Must add that the site is in a subfolder. Thanks in advance for your advice.

  • add_action( 'wp_enqueue_style', 'favrod_fonts' ); should be add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'favrod_fonts' );. Also, you should really indent your code, messy code hides bugs and it is hard to read – Pieter Goosen Feb 8 '16 at 17:55
  • @maria-jo: Do not add "solved" to the question title; edit your question with the details, or add your own answer to the question. – markratledge Feb 9 '16 at 2:00
0

I strongly suggest that clear cache first. If it still doesn't work, check the permission of wp-content directory.

  • Thanks for your assistance, it turned out that my comment in the code caused the issue. – Marie-Jo Feb 9 '16 at 1:30

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.