1

I'm using the_content() to display the content of a post in my theme, but unfortunately im getting plain text (with link and pics of course but the other are just plain text).

I want to get formatted text using the_content() or at least something else ?

Post on the Admin Panel:

Editing the post

And this is the post after publishing on the website:

Published post

Now as you can see while editing the post, making some headings and put some colors it's all fine, but after publishing the post on the website its all gone, just plain text!

What i want is to have the published post be the same as the post "while editing" (Formatted as i say).


Update 2

After Deactivating a plugin (WP-PageNavi):

enter image description here

Still missing the heading and things.


Fixed

Turns out i accidently deleted the <h1>``<h2> ....etc from the style.css, but i couldn't tell because of the WP-PageNavi plugin

  • what do you mean when you say "formatted text" – Mark Kaplun Apr 12 '15 at 15:31
  • @MarkKaplun I Updated the post. – Ali Almoullim Apr 12 '15 at 15:41
  • this looks like somewhere wpautop is disabled. If you don't remember having anything to do with it turn off as much functionality as you can until it works right (off all plugins). – Mark Kaplun Apr 12 '15 at 16:44
  • I assume you checked tht it is not some major styling problem that replaces all display:block elements with display:inline – Mark Kaplun Apr 12 '15 at 16:46
  • @MarkKaplun Looks like some styilings issues was because of a plugin, now what about the rest (Post Updated) – Ali Almoullim Apr 12 '15 at 16:53

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.