0

Regular prelude: new to jquery mobile, sorry for the long pieces of code.

Trying to build a mobile version of my theme. started easy by placing a header content and panel and search form.

when searching for something I do see in the network log that the request was successfully made, correct data returned and the url changed accordingly to the search param : mysite.php/?s=wordpress BUT the page is now blank and in inspect elements nothing except header (no scripts no body) and I checked in the "network tab" and "console" tab for errors - nothing to be found.

header page:

<div data-role="page" id="demo-page" data-theme="d">
    <div data-role="header" data-theme="b" style="display:none;">

        <div class="fixed-header">
            <div class="cell">
                <div onclick="closePost()">
                    <div class="power <?php echo is_single() ? 'close':'open' ?>"></div>
                </div>
            </div>
            <div class="cell">
                <a href="<?php echo get_bloginfo('url');?>"  data-ajax="false">
                    <img class="logo" src="<?php echo get_bloginfo('template_url')?>/css/images/logo.png">
                </a>
            </div>
            <div class="cell">
                <a href="#right-panel" data-theme="d" data-icon="arrow-l" data-iconpos="notext" data-shadow="false" data-iconshadow="false" class="ui-icon-nodisc"><img class="menu" src="<?php echo get_bloginfo('template_url')?>/css/images/menu.png"></a>
            </div>

        </div>
    </div><!-- /header -->
    <div data-role="content">
        <dl id="dlContent">

index.php: <?php get_header(); ?> <?php get_search_form(); ?> <?php get_footer(); ?>

footer:

`

    </dl>
</div><!-- /content -->

<div data-role="panel" id="right-panel" data-display="push" data-position="right" data-theme="c" style="position:fixed;">
    <p>SIDEBAR</p>

    <form action="<?php bloginfo('siteurl'); ?>" id="searchform" method="get">
        <div data-role="fieldcontain">
            <input type="search" name="s" id="search" value="" />
        </div>
    </form>

    <a href="#" data-rel="close" data-role="button" data-mini="true" data-inline="true" data-icon="delete" data-iconpos="right">Close</a>
</div><!-- /panel -->

`

0

No comments but ill answer anyway for future clueless jqm developers as me. apparently (wasent clear for me base on my regular web dev experience) that if the destination is not a jquery mobile page it wont load and show blank... weird? or maybe there is other explanation that i didn't noticed while deleting and rebuilding the code.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.