0

I've got an issue with using the WP-Navi plugin and posts sorted alphabetically. The first page of posts (5 - set in the plugin settings) appearing properly, but when one navigates to subsequent pages, I lose that sort. In fact, I can't tell how the posts are being sorted - it appears to be random.

The plugin's author has a description of this problem, but says that it's fixed in the plugin version that I have and I can't figure out where in the plugin code to verify. Should I abandon the plugin and try to code into the template or functions file?

Can anyone help?

5
  • Add a link to the plugin. There are so many similar named plugins – we cannot know which one you use.
    – fuxia
    Commented May 16, 2011 at 20:11
  • Thank you! Here is the link to the plugin: webdevstudios.com/plugin/custom-post-type-ui
    – mktggirl
    Commented May 17, 2011 at 2:34
  • That’s not a WP-Navi plugin, is it? Now I’m confused.
    – fuxia
    Commented May 17, 2011 at 10:21
  • Thank you for trying to help me with this one. I'm sorry that I had provided the incorrect link - way too tired at that point. I eventually figured it out on my own and then had trouble getting back into this site to acknowledge your effort on my behalf. All is good now - thanks again~
    – mktggirl
    Commented Jun 6, 2011 at 14:24
  • Please add your solution as an answer and mark it as answer.
    – fuxia
    Commented Jun 6, 2011 at 14:27

1 Answer 1

0

Switching to a new navigation plugin solved this problem!

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-paginate/

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.