0

I am developing a wordpress theme and I think at some point I messed something up pretty badly in the wordpress system because nothing works anymore.

I have tried several different themes, mine and the ones that come with wordpress. I have removed all plugins. I even reinstalled all of the wordpress files through ftp. No matter what I try I always get 404 errors when I try to view a page or a post or anything other than the actual home page. I have not anything fancy with the urls. For example, I am trying to view the default "Hello World!" post simply using the /1. I haven't added an .htaccess file. All of the back end stuff is working fine. I don't know how this makes sense, and I don't know where to go next while trying to debug this.

5
  • Without mod_rewrite the URL for the first post is /?p=1, not /1.
    – fuxia
    Commented May 2, 2014 at 14:09
  • Weird, I was just clicking the view button on the post. Why would it get it wrong? Commented May 2, 2014 at 14:11
  • Maybe you have tried to enable pretty permalinks, but the .htaccess could not be written or mod_rewrite is not enabled.
    – fuxia
    Commented May 2, 2014 at 14:13
  • I tried to freshly reinstall wordpress because things like that were messed up. I am not sure I got rid of all of the settings I am trying again also deleting the database. Commented May 2, 2014 at 14:16
  • Settings > Permalink > (without any change) click "Save Changes" to refresh the permalink structure. - may be the problem is far beyond this, but trial and error is everything of debugging to me. :) Commented May 2, 2014 at 15:09

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.