1

i'm running a number of WP sites on my localhost WAMP on w8. I started to work on a new site, using Sass and Zurb Foundation using this template: http://jointswp.com/.

the problem: During my work, suddenly every time I'm querying from the index page, the apache server takes up to 70% from my cpu and the page doesn't load. It happens only on this site, only on this specipic page.

This is the code from the index.php:

<?php get_header(); ?>
    <div id="content">
        <div id="inner-content" class="row clearfix">
        <?php $caruselq = new WP_Query( array( 'post_type' => 'action') );?>
            <?php if ( $caruselq->have_posts() ) : while ( $caruselq->have_posts() ) :?>
                <?php include get_stylesheet_directory().'/tryout.php';//carusel?>
            <?php endwhile; ?>
        <?php else: ?>

        <?php endif;?>
        <div id="main" class="large-8 medium-8 columns clearfix" role="main">
                    <?php get_sidebar(); ?>
                </div> <!-- end #inner-content -->
            </div> <!-- end #content -->
<?php get_footer(); ?>

and the code from tryout.php:

<?php if (have_posts()) :?>
  <ul class="example-orbit" data-orbit data-options="slide_number:false;">
  <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <li>
      <?php the_post_thumbnail(); ?>
    <div class="orbit-caption">
      <?php the_excerpt();?>
    </div>
    </li>
      <?php endwhile;?>
  </ul>
<?php endif;?>

Here is the log from apache during the problem:

1 - - [19/Apr/2014:18:05:38 +0300] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 404 209
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:40 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php HTTP/1.1" 200 43845
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:44 +0300] "GET /egood/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,plugin-install,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,underscore,shortcode,media-upload&ver=3.9 HTTP/1.1" 200 21434
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:49 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?action=delete-selected&checked%5B0%5D=akismet%2Fakismet.php&plugin_status=all&paged=1&s&_wpnonce=8adc278390 HTTP/1.1" 200 29629
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:51 +0300] "GET /egood/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,thickbox,underscore,shortcode,media-upload&ver=3.9 HTTP/1.1" 200 21188
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:53 +0300] "POST /egood/wp-admin/plugins.php?action=delete-selected&checked%5B0%5D=akismet%2Fakismet.php&plugin_status=all&paged=1&s&_wpnonce=8adc278390 HTTP/1.1" 302 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:53 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?deleted=true&plugin_status=all&paged=1&s= HTTP/1.1" 200 42329
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-content/plugins/kk-star-ratings/bhittani-framework/admin/js/colorpicker/js/colorpicker.js HTTP/1.1" 304 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-content/plugins/kk-star-ratings/bhittani-framework/admin/js/lightbox.js HTTP/1.1" 304 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-content/plugins/kk-star-ratings/bhittani-framework/admin/js/admin.js HTTP/1.1" 304 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-content/plugins/kk-star-ratings/bhittani-framework/admin/js/script.js HTTP/1.1" 304 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=jquery-core,jquery-migrate,utils&ver=3.9 HTTP/1.1" 200 40221
::1 - - [19/Apr/2014:18:05:54 +0300] "GET /egood/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,plugin-install,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check,underscore,shortcode,media-upload&ver=3.9 HTTP/1.1" 200 21434
::1 - - [19/Apr/2014:18:06:55 +0300] "POST /egood/wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.1" 200 47
::1 - - [19/Apr/2014:18:07:27 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?action=deactivate&plugin=jetpack%2Fjetpack.php&plugin_status=all&paged=1&s&_wpnonce=0cc932eb63 HTTP/1.1" 302 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:07:28 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?deactivate=true&plugin_status=all&paged=1&s= HTTP/1.1" 200 41519
::1 - - [19/Apr/2014:18:07:46 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?action=deactivate&plugin=kk-star-ratings%2Findex.php&plugin_status=all&paged=1&s&_wpnonce=5d232328de HTTP/1.1" 302 -
::1 - - [19/Apr/2014:18:07:47 +0300] "GET /egood/wp-admin/plugins.php?deactivate=true&plugin_status=all&paged=1&s= HTTP/1.1" 200 38436
::1 - - [19/Apr/2014:18:07:47 +0300] "GET /egood/wp-admin/load-scripts.php?c=1&load%5B%5D=hoverIntent,common,admin-bar,thickbox,plugin-install,svg-painter,heartbeat,wp-auth-check&ver=3.9 HTTP/1.1" 200 14928
::1 - - [19/Apr/2014:18:08:48 +0300] "POST /egood/wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.1" 200 47
::1 - - [19/Apr/2014:18:09:48 +0300] "POST /egood/wp-admin/admin-ajax.php HTTP/1.1" 200 47

Ive been trying to generate log file from WP by changing the WP_DEBUG and WP_DEBUG_LOG but it does not generate...

Here is MYSQL log file from today:

2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] Plugin 'FEDERATED' is disabled.
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: The InnoDB memory heap is disabled
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Mutexes and rw_locks use Windows interlocked functions
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Compressed tables use zlib 1.2.3
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Not using CPU crc32 instructions
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Initializing buffer pool, size = 128.0M
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Completed initialization of buffer pool
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Highest supported file format is Barracuda.
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: 128 rollback segment(s) are active.
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: Waiting for purge to start
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] InnoDB: 5.6.12 started; log sequence number 105484389
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] Server hostname (bind-address): '*'; port: 3306
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] IPv6 is available.
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note]   - '::' resolves to '::';
2014-04-19 16:43:50 7000 [Note] Server socket created on IP: '::'.
2014-04-19 16:43:51 7000 [Note] Event Scheduler: Loaded 0 events
2014-04-19 16:43:51 7000 [Note] wampmysqld: ready for connections.
Version: '5.6.12-log'  socket: ''  port: 3306  MySQL Community Server (GPL)
  • 2
    "At one point that I can't remember, something went wrong. Help!?!?!" is not much of a trouble ticket. Check you server logs, provide debugging information – s_ha_dum Apr 19 '14 at 14:41
  • 1
    Is that an error log from a time period when you observe the problem? And what about MySQL logs? – s_ha_dum Apr 19 '14 at 15:22
0

Your tryout.php has a posts loop in it, and you're calling that file inside another loop. Loops squared. I expect your content is not actually structured in this way?

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.