0

not sure when this happened, but my featured images are now not showing. Instead I see "NO THUMB"

Any ideas how I can find the cause ? So far I have disabled and reenabled all plugins, to no avail.

Thanks in advance

EDIT : The images exist on the server in several sizes. WP_DEBUG is currently set to false.

UPDATE : After checking the error_log file, it appears that the first critical error is this :

[09-Sep-2013 13:48:02] WordPress database error Table './myhosting_mydb/wp_postmeta' is marked as crashed and should be repaired for query SELECT post_id, meta_key, meta_value FROM wp_postmeta WHERE post_id IN (1520) made by require('wp-blog-header.php'), wp, WP->main, WP->query_posts, WP_Query->query, WP_Query->get_posts, update_post_caches, update_postmeta_cache, update_meta_cache

Not sure what to do with this, however....

1

I JUST had a similar error in fact. You need to fix your db first. Go into your mysql admin and do a repair on that table, then things should be ok. If you have phpmyadmin, do this:

  1. Sign into phpMyAdmin
  2. Click on your database name on the left
  3. click on SQL in the tabs on the top
  4. In the query box enter: "repair table wp_postmeta" and then click Go.

Hope this helps, it worked for me a couple of days ago.

  • That was the problem. I figured it out and solved just before reading your answer. Many thanks anyway. I repaired the database with a plugin called WP-DBManager . What a relief to see the site live again ! – Wartin Sep 9 '13 at 22:19

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.