161 reputation
110
bio website somethingididntdo.com
location
age
visits member for 3 years, 7 months
seen 8 hours ago

8h
comment Move theme templates to subfolder without losing page associations
Got it working with a little RecursiveDirectoryIterator magic to grab the new location. thanks a bunch for the tips
8h
accepted Move theme templates to subfolder without losing page associations
13h
comment Move theme templates to subfolder without losing page associations
nice idea! I'll try it out now, thanks, @Milo!
1d
asked Move theme templates to subfolder without losing page associations
Apr
14
comment Order posts (across the whole site) by metadata date
request filter was indeed, a good shout.
Apr
14
accepted Order posts (across the whole site) by metadata date
Mar
17
awarded  Popular Question
Mar
10
comment How would I use pre_get_posts to query another site for posts in my multisite network?
@JohanNordström You've saved me some time investigating the same there. I'll do something similar and fallback on switch_to_blog with some cacheing to avoid too many queries. Thanks for getting back with that so swiftly!
Mar
7
comment How would I use pre_get_posts to query another site for posts in my multisite network?
Did you ever get this working? I'm coming up against exactly the same situation now
Sep
25
asked How to go about combining dropdowns / filter queries?
Aug
26
revised How can I get the first 50% of all posts (within a custom post type)?
why this isnt a duplicate.
Aug
26
comment How can I get the first 50% of all posts (within a custom post type)?
Absolutely spot on. Thanks @birgire! (just incase anyone else is wondering: you can use the 'offset' property for the second query to start where the first list leaves off).
Aug
26
accepted How can I get the first 50% of all posts (within a custom post type)?
Aug
26
asked How can I get the first 50% of all posts (within a custom post type)?
Aug
5
accepted Media Library not showing images when adding to Posts (but retrieving image info via ajax)
Aug
2
answered Media Library not showing images when adding to Posts (but retrieving image info via ajax)
Aug
2
revised Media Library not showing images when adding to Posts (but retrieving image info via ajax)
added server note 9nginx)
Aug
2
revised Media Library not showing images when adding to Posts (but retrieving image info via ajax)
Clarified the question.
Aug
2
asked Media Library not showing images when adding to Posts (but retrieving image info via ajax)
Apr
29
awarded  Popular Question