29 reputation
9
bio website slushman.com
location Nashville, TN
age 37
visits member for 2 years, 10 months
seen Apr 11 at 21:13

I'm currently the Computer Technician and Web Admin for the Curb College at Belmont University. I build sites for clients and plugins I find useful.


Apr
26
comment Category names on CPT archive pages
I understand what you're getting at, but I'm not specifically how to do it on just this theme. I want to know, in general, how does one do this in ANY theme? I pointed to this specific theme because I know if I didn't someone would ask for it anyway.
Apr
26
asked Category names on CPT archive pages
Mar
19
answered Can you use the buddypress profile system without installing the whole of buddypress?
Dec
13
comment BuddyPress redirecting to home page on login
While I can understand that the majority of users aren't supposed to be in the admin panel, the admins are. Isn't there some kind of capability check before forwarding people? If you can admin the site, you should be allowed to go through to Dashboard, otherwise send them to the Buddypress pages. I shouldn't have to modify the default behavior of BuddyPress for this.
Nov
9
asked BuddyPress redirecting to home page on login
Oct
11
accepted Fatal error: Call to undefined function get_header() and BuddyPress
Oct
11
answered Fatal error: Call to undefined function get_header() and BuddyPress
Sep
27
revised Fatal error: Call to undefined function get_header() and BuddyPress
added 28 characters in body
Sep
27
comment Fatal error: Call to undefined function get_header() and BuddyPress
Thanks kaiser. Sorry about the non-list bit there. I typed it as a list and it didn't publish that way. Here's the theme: arrastheme.com/forums/post30693.html#p30693. I also formatted the list. Adding the ; after the get_header call makes no difference. What's odd is that same code (without the semi-colon) works on every page on the site except this one.
Sep
27
asked Fatal error: Call to undefined function get_header() and BuddyPress
Aug
17
awarded  Tumbleweed
Aug
11
awarded  Editor
Jul
21
accepted Plugin settings not saving
Jul
21
comment Plugin settings not saving
See? I knew it was something simple I overlooked. Thanks guys, both of your suggestions fixed the issue.
Jul
20
awarded  Student
Jul
20
asked Plugin settings not saving
Jul
14
awarded  Scholar
Jul
14
accepted Custom taxonomy labels won't display
Jul
14
comment Custom taxonomy labels won't display
Thanks for that Chip. Actually, it appears that I had the register_taxonomy statement above the variables with all the labels in it. When I put the register_taxonomy statement below the variables, the labels now appear correctly. Thanks again for the help, you gave me the idea to look there.
Jul
14
asked Custom taxonomy labels won't display