Reputation
289
Top tag
Next privilege 300 Rep.
Create new tags
Badges
2 8 21
Impact
~75k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 14 votes cast
Jan
25
comment Accessing an image via ajax
Many thanks for your help, and the idea to leverage an endpoint vs an ajax url. Much cleaner.
Jan
25
accepted Accessing an image via ajax
Jan
20
comment Accessing an image via ajax
I updated to your new code but no change. How should it "tell" me if the file is unreadable?
Jan
20
comment Accessing an image via ajax
the typo was an accident when I replaced my real url with the example url. This still displays a broken image icon.
Jan
20
comment Accessing an image via ajax
@Milo I am open to this, but the admin experience is that they will set this url in the admin for a banner. The url gets output in the template for the banner image. And I don't have control over the template, so this has to be pretty flexible.
Jan
20
comment Accessing an image via ajax
thanks @jycr753. I added that, but that didn't solve the broken image.
Jan
20
asked Accessing an image via ajax
Nov
13
comment WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
last question, can you share the plugin version numbers?
Nov
12
comment WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
Thanks for the note, did you try this in the last few days? I was using their BasicAuth plugin, I saw the note in the docs saying you had to use theirs.
Oct
28
comment WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
I have the same experience in postman. POST fails but GET Works. I have made sure I am logged out but creating an "apiuser" so that there is never cross over. In the case of the GET, since I am just asking for posts, there are no params, just pinging the url with a GET.
Oct
24
revised WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
GET Wrks
Oct
24
revised WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
edited the contentType based on the comments
Oct
24
comment WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
Thanks for the comments, neither of those contentTypes solved the issue but thanks for helping steer me clear of other issues. I'll update the OP.
Oct
23
asked WP-API and Basic Auth returning 403 on POST but not GET
Oct
21
awarded  Popular Question
May
15
comment How can I lock specific posts (cpt's) from editing by anyone other than ADMINS
Worked like a charm. thanks
May
15
accepted How can I lock specific posts (cpt's) from editing by anyone other than ADMINS
May
14
awarded  Notable Question
May
14
asked How can I lock specific posts (cpt's) from editing by anyone other than ADMINS
May
8
awarded  Notable Question