75 reputation
933
bio website tech.doig.com.au
location Perth, Australia
age
visits member for 3 years, 7 months
seen Aug 20 at 11:19

Jul
7
comment Custom widget not appearing on front end
Oh, silly me, I have a front-page.php without the widget code in it. Thank you @passatgt.
Jul
6
comment how to fix a broken visual editor
I tried loading /wp-includes/js/tinymce/wp-tinymce.php, and gave a 404. I opened /wp-includes/ in FTP, and discovered an .htaccess with <Files *.php> deny from all </Files>
May
23
comment How to add .html to the end of the permalink
I cleared the browser cache and the issue remains.
May
23
comment How to add .html to the end of the permalink
Simply that the .html was not appended onto the end of the postname.
May
11
comment Change Twenty Twelve's comment form in a child theme
Fantastic. Thanks Brad.
Apr
10
comment All links to images are broken in a subdomain multi site environment
I tried replacing .htaccess with the copy above, but the issue remains.
Apr
8
comment Network Admin “You do not have sufficient permissions to access this page.”
From this post, I re-uploaded wp-config.php, and the problem went away. Looks like I had not correctly uploaded the updated wp-config.php.
Apr
8
comment Network Admin “You do not have sufficient permissions to access this page.”
Hi Sam. It's been a long time. I'm having the same problem again. I tried the solution, and Wordpress Admin prompted me that I have to upgrade the network. After that, I still receive "You do not have sufficient permissions to access this page." at /wp-admin/network
Apr
7
comment All links to images are broken in a subdomain multi site environment
@s_ha_dum: I've added a URL that does and doesn't work.
Apr
4
comment Properly display posts on homepage
Not sure if this is relevant, but if you've set a certain page to display as the home page in Settings > Reading, then you need to save your template as front-page.php not homepage.php. homepage.php is used when the home page just displays the most recent posts.
Apr
4
comment Prevent second widget activation
There's a similar question here that might have the answer you need.
Apr
4
comment All links to images are broken in a subdomain multi site environment
@s_ha_dum: The links to the images are broken.
Mar
19
comment if (is_page(**PAGE ID**)) not working
Yes kraftner. I changed tact and started using WP Content Experiments & Event Tracking, which works for me.
Mar
13
comment Theme's text domain & language.PO file not working
Ok. Well, the issue remained after I did that.
Mar
12
comment Theme's text domain & language.PO file not working
1. I added the code above into a function called transparent_theme_setup(), and then called add_action( 'after_setup_theme', 'transparent_theme_setup' );. Is this what you mean? 2. Codestyling plugin shows there's no error with .po/.mo files.
Mar
11
comment Theme's text domain & language.PO file not working
Thanks @Ruben. I made this change but the issue remains.
Mar
10
comment custom theme's search not working
My index.php is not static.
Mar
10
comment custom theme's search not working
Tried this and still displays an empty page.
Mar
10
comment How to translate a plugin via .po .mo?
I tried this with my theme. In header.php, I have echo __("thanks-for-visiting", 'transparent');. In theme\languages\transparent-en_US.po, I have msgid "thanks-for-visiting" msgstr "Hello! Thank you for visiting. Take a look around and subscribe to the ". This outputs "thanks-for-visiting" on the front end.
Mar
10
comment Conditional tags not working
The CSS .events-gridview.events-archive #main {background: none;} worked. Thank you.