47 reputation
938
bio website tech.doig.com.au
location Perth, Australia
age
visits member for 3 years, 10 months
seen Dec 16 at 11:19

Jul
6
comment how to fix a broken visual editor
I tried loading /wp-includes/js/tinymce/wp-tinymce.php, and gave a 404. I opened /wp-includes/ in FTP, and discovered an .htaccess with <Files *.php> deny from all </Files>
Jul
6
accepted how to fix a broken visual editor
Jul
6
asked Custom widget not appearing on front end
Jul
4
awarded  Popular Question
Jul
2
awarded  Curious
Jun
27
awarded  Popular Question
Jun
19
awarded  Notable Question
May
23
comment How to add .html to the end of the permalink
I cleared the browser cache and the issue remains.
May
23
comment How to add .html to the end of the permalink
Simply that the .html was not appended onto the end of the postname.
May
23
revised How to add .html to the end of the permalink
details
May
23
asked How to add .html to the end of the permalink
May
11
comment Change Twenty Twelve's comment form in a child theme
Fantastic. Thanks Brad.
May
11
accepted Change Twenty Twelve's comment form in a child theme
May
11
asked Change Twenty Twelve's comment form in a child theme
Apr
21
awarded  Popular Question
Apr
20
awarded  Popular Question
Apr
10
comment All links to images are broken in a subdomain multi site environment
I tried replacing .htaccess with the copy above, but the issue remains.
Apr
8
comment Network Admin “You do not have sufficient permissions to access this page.”
From this post, I re-uploaded wp-config.php, and the problem went away. Looks like I had not correctly uploaded the updated wp-config.php.
Apr
8
comment Network Admin “You do not have sufficient permissions to access this page.”
Hi Sam. It's been a long time. I'm having the same problem again. I tried the solution, and Wordpress Admin prompted me that I have to upgrade the network. After that, I still receive "You do not have sufficient permissions to access this page." at /wp-admin/network
Apr
7
comment All links to images are broken in a subdomain multi site environment
@s_ha_dum: I've added a URL that does and doesn't work.