Reputation
Top tag
Next privilege 50 Rep.
Comment everywhere
Badges
3 23 53
Impact
~185k people reached

Apr
26
awarded  Notable Question
Apr
11
awarded  Notable Question
Apr
5
comment WooCommerce default end point for lost password not working
Thanks so much @LoicTheAztec, you're the best help I've had this morning pursuing multiple avenues. I've cleared WC Transients, but the issue remains.
Apr
5
comment WooCommerce default end point for lost password not working
Yes, just performed a search, and made an edit to the question. Thanks @LoicTheAztec.
Apr
5
revised WooCommerce default end point for lost password not working
added an Edit
Apr
5
asked WooCommerce default end point for lost password not working
Apr
3
comment How to convert first embedded image to a thumbnail
Apols. Code attempted so far has been added.
Apr
3
revised How to convert first embedded image to a thumbnail
added code
Apr
3
revised How to convert first embedded image to a thumbnail
added 43 characters in body
Apr
3
asked How to convert first embedded image to a thumbnail
Apr
2
comment Multi site root site installed on subdomain, with child sites as subdirectories
I've just created another WP install @ test.example.com, turned it into a MU network with sub-directories, and the symptom above did not occur. I will use test instead of dev for now. Thanks.
Apr
2
comment Multi site root site installed on subdomain, with child sites as subdirectories
OK. It's unusual, because I have another MU install on a subdomain, with subdirectory child sites, and that install doesn't have this problem.
Apr
2
comment Multi site root site installed on subdomain, with child sites as subdirectories
Thanks. Bear in mind the main site is dev.example.com/wp-admin, not dev.example.com/site1/wp-admin. Does this change things?
Apr
2
comment Uploaded featured image dimensions being distorted
Hi @TomJNowell. Add an Answer, and I'll select it. Thanks.
Apr
2
revised Multi site root site installed on subdomain, with child sites as subdirectories
rearrange text
Apr
2
asked Multi site root site installed on subdomain, with child sites as subdirectories
Mar
28
awarded  Popular Question
Mar
25
comment extract post image to be featured images
Great, thanks @onetrickpony. I've added it to my theme's functions.php. I've also added it to my child theme's archive.php. However, no thumbnails are showing on my post archive page. Please forgive my ignorance, I'm not a developer.
Mar
22
awarded  Notable Question
Mar
22
comment extract post image to be featured images
Hi @onetrickpony. When I add this code to my theme's functions.php I receive the error PHP Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting variable (T_VARIABLE) or '$' in /var/www/vhosts/whitewreath.com/httpdocs/wp-content/themes/stealth-child/functio‌​‌​ns.php on line 34