Reputation
Top tag
Next privilege 75 Rep.
Set bounties
Badges
8
Impact
~6k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 1 vote cast
Apr
4
comment Permalink structure CPT with custom taxonomy fails
Didn't knew that either and instantly fixed the permalink issue. No more 404's on any of the archive and single post pages. Thanks so much!
Apr
4
accepted Permalink structure CPT with custom taxonomy fails
Apr
1
comment Permalink structure CPT with custom taxonomy fails
Don't knowing what I'm doing wrong but your answer completely breaks the site unfortunately... Does it replace some of the code that I've already written?
Apr
1
revised Permalink structure CPT with custom taxonomy fails
added 1 character in body
Apr
1
asked Permalink structure CPT with custom taxonomy fails
Feb
11
asked Inserting CPT and static content at every X post, is this possible?
Mar
14
awarded  Popular Question
Dec
12
comment Filter custom post type by tags
Tested and the answer of
Dec
11
comment Filter custom post type by tags
Hmz, I didn't knew that Milo. If it's that easy... I'll give it a try and see if it works. Thanks!
Dec
11
asked Filter custom post type by tags
Nov
18
comment Permalink of custom post type partly broken
I've added it but it didn't fixes the problem. But the suggestion about the archive slug posted above solved the problem.
Nov
18
comment Permalink of custom post type partly broken
Thanks so much! Changing is to the slug resolved the 404 and now it's also using the correct archive template.
Nov
17
asked Permalink of custom post type partly broken
Aug
14
comment If or/and statement advanced custom fields
<?php the_field('emailaddress'); ? missing a '>' at the end and the final endif; is missing a '?'
Aug
14
accepted If or/and statement advanced custom fields
Aug
14
comment If or/and statement advanced custom fields
Hi Josh, thanks that was the problem indeed, thanks for the clarification. Your example has two minor typos in the code but they were easy to fix.
Aug
14
asked If or/and statement advanced custom fields
Jul
15
revised WP_query returns error when used for custom widget
Whitespace removed
Jul
15
comment WP_query returns error when used for custom widget
No, the whitespaces are because of copy/pasting, it's fine in the plugin file. According to the shown error there's an error in the <img src=".... line.
Jul
15
asked WP_query returns error when used for custom widget