Reputation
Top tag
Next privilege 100 Rep.
Edit community wikis
Badges
3 14
Newest
 Benefactor
Impact
~18k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 15 votes cast
Feb
3
awarded  Benefactor
Feb
3
accepted Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
I've awarded you the points due to the involvement and suggestions you had for my issue.
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
I'm not sure what was causing the problem still but I know what fixed it. I've posted an answer on the steps I followed to correct it and regain control again.
Feb
3
answered Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Yeah, it's a bit of a weird scenario. I'd like to award AddWeb Solution Pvt Ltd the points as he provided many different suggestions. I'll then add my answer.
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Yes. Thanks for your help. I was able to figure out what was happening. Could you tell me about how I reward the bounty (should I just give it to the person who helped the most?) and then should answer my own question. How does that all work?
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Thanks for your help but I have figured it out finally.
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
What do I do now about my bounty, who should get it?
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Yes, superclean is another directory in my 2016 folder. I have found the issue but can't quite explain it as I wouldn't know what made it act up in the first place! I was on another help forum and they told me to replace every file and folder (except wp-config.php and wp-content) with a fresh install of wordpress. So I was able to do this on the test site I put up earlier and then after visiting the site and repairing the database all was well!!!! It's weird because I had done the same thing earlier (before coming here for help) and it didn't work. I must have done it wrong.
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
I've manually moved it to an online server. You can check the first part of the question with my newest update. Thanks for helping!
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
I've manually moved it to an online server. You can check the first part of the question with my newest update. Thanks for helping!
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
I've manually moved it to an online server. You can check the first part of the question with my newest update. Thanks for helping!
Feb
3
revised Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
moved from localhost to online
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Hmm.. that's usually how I get to sites on my localhost but the confusing thing is when I type in localhost:8888 I get a whole directory of all my localhost sites but when I type in localhost:8889 (what the startup page says my port is) it doesn't work a returns an "This webpage is not available". I know when I'm calling my nuggetcity folder I'm using the 8888 port like the rest of the sites that work though. My debug is set to true as well for my nuggetcity theme however because the site isn't coming up I can't get any error lines. Any errors I was having before are in my question as well.
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Thanks for the comments guys and the suggestion bosco (I will be changing everything around on it after this is done). As for what it shows me, I've updated my question with a screenshot of what it shows on the localhost when I visit the localhost:8888/2016/nuggetcity directory (although it has a bit of a different address in that screenshot, it looks the same) jgraup.
Feb
3
revised Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
added 4892 characters in body
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
No luck with the localhost/2016/nuggetcity/wp-admin/install.php or the localhost link. I've updated my question with a snippet of the apache error log for you as well.
Feb
3
revised Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
added 339 characters in body
Feb
3
comment Can't bring up front or back end of site but all files still exist. What might be happening?
Thanks for the suggestions BillK. I use localhost:8888/2016 to get to my most recent sites of which I have no problem getting to any of my other 4 sites. I've updated my questions with a couple screenshots and the error I get when visiting nuggetcitys path.