112 reputation
5
bio website inkandpixelclub.com
location
age
visits member for 3 years, 10 months
seen Sep 25 '11 at 2:03

Jan
21
comment How Do I Link My Whole Featured Article Image?
Exactly what I needed. Thanks for your help!
Jan
21
accepted How Do I Link My Whole Featured Article Image?
Jan
20
asked How Do I Link My Whole Featured Article Image?
Jan
15
comment Why aren't my Follow Me links working?
@Rarst I've decided to give up. Picked out another social media follow me plugin and while I miss everything being in a nice compact bar that expands to show all the links, the new plugin looks fine and the links work. Anyway, thanks for trying to sort this out for me. I really appreciate it.
Jan
14
comment Why aren't my Follow Me links working?
@Rarst Deactivated and delted the plugin via the plugins page. Reinstalled and activated it and found that my old links were immediately restores. I guess the links must be kept somewhere other than the plugin folder? Anyway, I tried deleting all of the links, deleting the plugin again, and reinstalling it again. Problem persists. I'm starting to think I'd be better off finding a different follow me plugin.
Jan
14
comment Why aren't my Follow Me links working?
WP plugins page claims I have 3.0.1 which looks like the latest version. Not sure why my code would not reflect that. (Sorry it took me so long to get back to you. Spent all of yesterday shoveling snow.)
Jan
11
comment Why aren't my Follow Me links working?
ignitesocialmedia.com/tools/follow-me (Sorry, still getting use to the fact that hitting return posts the comment.)
Jan
11
comment Why aren't my Follow Me links working?
Developers site for the plugin is:
Jan
11
comment Why aren't my Follow Me links working?
I checked in the form itself and while it does have the somewhat annoying feature of putting "http://" at the front of the form (kind of useless, since I just copy and paster the whole url), I've been careful to make sure there aren't any double https or leftover space.
Jan
11
comment Why aren't my Follow Me links working?
I just did a little checking and it appears to be somewhat browser specific. The links work fine on Safari, but both Camino and Firefox have the problem I was describing. That's all the browsers I have, so I don't know how it works on any others.
Jan
11
asked Why aren't my Follow Me links working?