76 reputation
6
bio website
location
age
visits member for 1 year, 7 months
seen Dec 5 '13 at 23:25

Nov
24
awarded  Scholar
Nov
24
awarded  Supporter
Nov
24
accepted Cannot get local avatars to show
Nov
24
answered Cannot get local avatars to show
Nov
20
comment Internal and External Blog
Yes, you create an internal website by hosting it on a machine on your LAN. Your public site, depending on the size of your company is likely to be hosted on a domain host/service provider. If you are the person that will be working on both, I presume you would rather use the same tool for both, in that case WordPress is the way to go.
Nov
20
revised Cannot get local avatars to show
updates on latest attempts to fix this
Nov
20
awarded  Teacher
Nov
20
comment Category base 404 - fix
Are you using the base theme or have you developed your own?
Nov
20
answered How to hide title on 'highlights' - Themify feature
Nov
18
comment Cannot get local avatars to show
After trying so many debugs I gave up and decided to re-upload the avatars and see what happens. It fails to upload the avatars because it is trying to upload the avatar to http://[domain]/path/to/avatars/[userid]/avatars/[userid] So it is repeating the avatars and userid folders for some reason. Any ideas?
Nov
15
revised Cannot get local avatars to show
added information to help resolve, see bolded UPDATE
Nov
15
awarded  Editor
Nov
15
revised Cannot get local avatars to show
added information that may be useful to solve this issue, see bolded UPDATE
Nov
13
comment Cannot get local avatars to show
Getting the above result on both localhost and server, the only difference being that the one on localhost replaces [mydomain] with [localhost] as it should.
Nov
13
comment Cannot get local avatars to show
Thanks for the tip. Here is the result: 2013-11-12T20:26:31+00:00 | html: <img src="http://gravatar.com/avatar/[alphanumeric code]?d=http://[mydomain]/path/to/mystery-man.jpg&amp;[params]" class="[classes]" width="40" height="40" alt="Avatar of [user]" /> | params: Array | item_id: [userid] | avatar_dir: avatars | css_id: | html_width: width="40" | html_height: height="40" | avatar_folder_url: http://[mydomain]/correct/path/to/folder | avatar_folder_dir: /correct/path/to/directory
Nov
12
comment Cannot get local avatars to show
The first one produced no differences. The second one I am having difficulty with the permissions, I set them to 777 and still no luck. I did change something in bp-custom.php though. I added these two lines: define ( 'BP_AVATAR_DEFAULT', 'http://[siteURL]/path/to/default-avatar.jpg' ); define ( 'BP_AVATAR_DEFAULT_THUMB', 'http://[siteURL]/path/to/default-avatar-thumb.jpg' ); It replaces the mystery man with that jpg, so it seems since the update it lost the connection to each user's avatar which, by the way, still exist on the server and can be accessed by typing in the complete path.
Nov
12
comment Cannot get local avatars to show
This is what was returned (on both localhost and server): Debug: Array ( [10] => Array ( [bp_core_fetch_avatar_filter] => Array ( [function] => bp_core_fetch_avatar_filter [accepted_args] => 5 ) ) )
Nov
11
comment Cannot get local avatars to show
As far as I can tell, yes, they are (supposed to be) mirror images of each other. That is why I was also looking for a way to compare all the files between the two locations. (I should also note that before I ran the svn, the server site showed the users' local avatars just fine.)
Nov
11
awarded  Promoter
Nov
9
awarded  Student