165 reputation
9
bio website
location Perth, Australia
age
visits member for 4 years, 9 months
seen Jun 3 at 17:33

Aug
19
comment What can I hook into after_setup_theme?
Great answer - thanks. I understand most of it, but a little confused why all my calls to hooks with the add_action and remove_action are ok but the call to wp_enqueue_scripts isn't? They all fire after after_setup_theme. I know you said it's because I can't execute wp_enqueue_scripts before init; though without you telling me that how would I know? For example, how do I know if there is anything else that can't be executed before something else.
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
Ok awesome. Thanks again!
Aug
19
awarded  Commentator
Aug
19
awarded  Supporter
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
Ok thanks chip!
Aug
19
accepted Having issue with WordPress wp_enqueue_style
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
Ok, so I can call wp_enqueue_scripts from within mmw_new_theme_setup like I did above then?
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
How do you make sure it comes after other styles?
Aug
19
revised What can I hook into after_setup_theme?
edited tags
Aug
19
asked What can I hook into after_setup_theme?
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
That's awesome. Thanks so much for picking that up. One more question though, how do you manage this if you only need a certain style for IE and need to use the conditional tags? Do you need to load it via the header?
Aug
19
comment Having issue with WordPress wp_enqueue_style
I changed it, but no change. Still getting the paths output as noted above.
Aug
19
asked Having issue with WordPress wp_enqueue_style
Jul
11
awarded  Student
Mar
17
comment Loading a newer version of jQuery within WordPress
Thank you for the warning!
Mar
17
accepted Loading a newer version of jQuery within WordPress
Mar
17
asked Loading a newer version of jQuery within WordPress
Mar
16
accepted Why is POST'ing to my WP page template producing a 404?
Mar
16
comment Why is POST'ing to my WP page template producing a 404?
Thank you very much! I had the 'name' field in there & it only presented a problem if I filled that field out; which explains why it was working before when I had that field empty.
Mar
15
asked Why is POST'ing to my WP page template producing a 404?