73 reputation
110
bio website sonikastudios.com
location Vancouver, Canada
age 29
visits member for 4 years, 1 month
seen Dec 12 at 5:46
Web developer, Graphic Designer, and Business Owner in Vancouver, BC PHP/MySQL, HTML/CSS, Javascript and jQuery, AJAX and DB management specialist Also experienced with Illustrator/InDesign/Photoshop etc.

Mar
9
awarded  Popular Question
Oct
9
awarded  Notable Question
Sep
11
awarded  Benefactor
Sep
11
comment When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
This works perfectly fine! Found a plug-in myself actually, had to make minor mods. web-profile.com.ua/wordpress/plugins/iframe
Sep
9
awarded  Popular Question
Sep
3
awarded  Promoter
Sep
3
comment When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
Well if anybody else has a constructive feedback other than "This is a duplicate" when it really is a totally different issue, I'd appreciate it. Starting a bounty.
Aug
23
comment When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
Also note that unlike the previous questions, my problem is not that the <iframe> gets stripped out... but rather, the class="" attribute removed and width/height attributes added automatically, which is the pain. So I do believe that this is, at the end, a totally different question. Which begs another question - how is my installation of wordpress allowing <iframe> without the fix above? I didn't make any such changes up until I saw that, and the <iframe> tag itself still worked, albeit with attribute issues.
Aug
23
comment When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
No dice. Is there a way to DISABLE 'width' and 'height' attributes from that code? I tried removing those attributes and adding 'class' in the mix to create $ext = 'iframe[align|longdesc|name|class|frameborder|scrolling|marginheight|marginwidth‌​|src]'; but with no luck.
Aug
23
comment When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
I searched with "iframe", "HTML", "visual" while entering the new question. Existing questions with similar strings came up but not that one. Thanks for finding it for me.
Aug
22
asked When switching from html to visual editor the <iframe> tag gets corrupted
Jul
4
answered WP_Query not retrieving by random order under parent
Jul
4
awarded  Supporter
Jul
4
asked WP_Query not retrieving by random order under parent
Apr
20
awarded  Tumbleweed
Feb
2
comment Permalink of a page that has already been deleted
For some reason it didn't let me do that last time! "You cannot do that on your own answer." or something of the sort...
Feb
2
accepted Permalink of a page that has already been deleted
Jan
20
awarded  Teacher
Jan
20
answered Permalink of a page that has already been deleted
Jan
19
comment Permalink of a page that has already been deleted
Hehe yes I just figured that out... I totally forgot the added trash feature. Thanks!