168 reputation
215
bio website imagewize.com
location Bangkok, Thailand
age
visits member for 2 years, 11 months
seen 2 days ago

whoami

I am rhand or Jasper, a web lover, polyglot, WordPress addict and HTML5 evangelist. I love to code in and learn more about jQuery, WordPress, Joomla! and I also dive into OSCommerce and Magento regularly.

pwd

Currently I am in sunny Thailand, but I am always on the move. I work for my own Hong Kong based company Imagewize and with my Dutch partner Doede at Doede.net. Here are some of the sites associated with me: jasperfrumau.com, Imagewize.com (current site for Imagewize)


Nov
27
comment Why is my database import losing text widget data?
Worked for me most of the time. But this week when I replaced http://localhost/Me/site_name by http://site.dev (from one local host to another) using v 3.0.0 I did lose my widget and menu positions oddly enough. So perhaps this issue is related to the string lenght as well.
Nov
18
comment Load Gallery Images with Title on Homepage BX Slider
Without the gallery added the shortcode does not load anything I realized. Reworking code.
Nov
16
comment Load Gallery Images with Title on Homepage BX Slider
Reading on pushing for full size here wordpress.stackexchange.com/questions/120544/…
Sep
20
comment example.com/index.php/%postname is working while /%postname is not working Wordpress on IIS6
Try ISAP_Rewrite_Lite for II6 kylecaulfield.com/…
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Never mind. Seems like it was a caching issue. Fingers crossed ;)
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Also this page goo.gl/Gju6Oy ? After I logged of and checked I did not see data in tabs nor a full dropdown menu
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
It seems proper jQuery 1.11.0 is loaded when logged in and checking the frontend, jQuery migrate as well. But once logged off that is no longer the case. No jQuery Migrate loaded and jQuery 1.8.3 as attached version string although 1.11.0 is behind it. I know because I checked in Firebug under Net tab. Response shows 1.11.0.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
I am using WordPress 3.9.1 running deCondo child theme
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Even with plugin replaced by old one the issue is returning. I do not see a jQuery loaded anywhere that has the string 1.8.3 added, but FF shows it again even though 1.11.0 is behind it. jQuery is enqueued and latest WP loads 1.11.0. Will keep on looking.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Seems to be my heavily customized NGG plugin got overwritten. This caused mayor havoc on the site. Seems to be doing better now, but server is really slow responding atm. DH is probably throttling RAM atm. Will check all again a little later.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Yeah, it should be 1.11.0 and that one is loaded in Safari, but not in Firefox. Well it says 1.8.3, but loads 1.11.0 it seems actually. And in FF superfish.js does not load either. Still trying to figure it out. In FF home is really broken now.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
It seems superfish.js refuses to load in Firefox. It does load in Safari. This causes the dropdown issue. The tabs not showing well in FF is not clear yet.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
@sabarnix Yeah, thanks. Realized that. So no need for that. So what is causing the breakdown of the menu and tabs as well as gallery is still the issue. Do think those are javascript related, but even with debugging scripts turned on no other errors or warnings show up.
Jul
16
comment $.browser Undefined Seemingly Causing Faulty Page Display
Update WordPress does load the jQuery Migrate script natively - found it in Safari using the inspector . Then I am still stuck solving this issue with prettyPhoto though. Not does it solve the breakdown of the gallery and tabs (in Firefox tabs are not loaded either). Nor could I find the Migrate script on the scripts list on this WP Doc page: codex.wordpress.org/Function_Reference/…
Dec
13
comment Activate Child Theme .mo and .po files
having a similar issue. Would love to know if you solved this. Using qTranslate together with the localisation plugin and the Dutch nor German translations load in my child theme at the moment. I added nl_NL to wp-config.php as well and made the needed functions.php changes and created the .mos and .pos.
Dec
13
comment qtranslate is not working properly
It does work with Google's API and Bing's API so I would think you can use Google Translate to do this. See wordpress.org/plugins/codestyling-localization
Jul
20
comment WP Site in subdirectory Joomla! Site - Permalinks not working
Thanks, I think you can just upvote it to even things out.
Jul
20
comment WP Site in subdirectory Joomla! Site - Permalinks not working
Yeah, this question could have been asked at the Joomla! forum as well, but as the Joomla! site was doing OK and the WordPress site had issues I decided to ask here. Anyways, as shown in my answer I figured it out more or less by now. And it seems that the correct WP .htaccess was just as important.
Mar
5
comment Enqueue AWS Script
Worked like a charm with the noconflict script. Next step is HTML integration of cart and so on. Thanks!
Mar
2
comment Enqueue AWS Script
Well, baffled here at the moment. Taking a break now.