Reputation
Top tag
Next privilege 5 Rep.
Participate in meta
Badges
1 7
Impact
~6k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 1 vote cast
Jul
12
awarded  Popular Question
Sep
24
awarded  Autobiographer
Sep
10
awarded  Notable Question
May
1
awarded  Popular Question
Apr
24
comment Is my host the problem?
Wow! Cachify made a HUGE difference! I still need to switch hosts though I'm afraid.
Apr
24
accepted Is my host the problem?
Apr
24
comment Is my host the problem?
Will do, thanks for all of the help!
Apr
24
comment Is my host the problem?
I've been using wp-cache already and I've optimized all images using the Yahoo smush it plugin. I really think this could be a hosting problem but I was curious if there was some way to be absolutely sure.
Apr
24
comment Is my host the problem?
Would you say that the way the page is loading could be attributed to my host though?
Apr
24
comment Is my host the problem?
@Travis ipage.com is my current host.
Apr
24
asked Is my host the problem?
Feb
4
comment Post data returning null
I've already got this working - see my answer below.
Feb
4
accepted Post data returning null
Feb
4
comment Post data returning null
I will give you the +100 for trying so hard on this one ..
Feb
4
answered Post data returning null
Feb
4
awarded  Promoter
Feb
4
comment Post data returning null
This is what inspect element shows: <form action="#" method="POST"> ... </form>
Feb
4
comment Post data returning null
That was the first thing I tried :)
Feb
4
awarded  Commentator
Feb
4
comment Post data returning null
I tried the apple_wheels thing and the same problem. I'm sure something is blocking my POST data but I have no other plugins installed.