The tag has no wiki summary.

learn more… | top users | synonyms

0
votes
2answers
64 views

500 Internal Error after Moving Wordpress

I've just moved my Wordpress site from localhost to a live Server. What I did that worked: In the live server I've created a DB+user. Exported (quick mode) my localhost database to .sql format ...
0
votes
1answer
39 views

How do I set up Debugging?

In my wp-config.php, I have: // Enable WP_DEBUG mode define('WP_DEBUG', true); // Enable Debug logging to the /wp-content/debug.log file define('WP_DEBUG_LOG', true); // Disable display of errors ...
0
votes
1answer
89 views

TGM plugin error in Theme Check Plugin

Errors generated by theme-check plugin and with the code REQUIRED: plugin-activation.php. Themes should use add_theme_page() for adding admin pages. Line 335: add_submenu_page( add_submenu_page( ...
0
votes
1answer
69 views

Pick your brain on wp-config.php if statement for multisite

I am trying to write a if statement into the wp-config.php to only enable define('WP_DEBUG', true); if it's not the main site in a WordPress Multisite install. I just don't know how much of the ...
1
vote
0answers
69 views

Wordress debug log is not working

I have tried all recommendations from here but none solves my issue. I have a couple of wordpress installations on a local machine running Win 7 and wamp 2.4 and none of them writes in the debug.log ...
0
votes
0answers
3 views

Appearance editor not showing up on any section of multisite installation

Wordpress 4.0. Tried disabling all plugins. Tried different themes including 2014 theme. Sent ticket to hosting provider but wp-config.php file doesn't have define('DISALLOW_FILE_EDIT', true);. ...
0
votes
0answers
32 views

WP Debug set to true but still wsod

I'm trying to do my first wordpress plugin, and I've added this on my wp-config.php define('WP_DEBUG', true); define('WP_DEBUG_LOG', true); define('WP_DEBUG_DISPLAY', false); but i still have ...
0
votes
0answers
86 views

Notice: Use of undefined constant - assumed ' '

I turned on debug mode and see the following in my header: Notice: Use of undefined constant - assumed ' ' I'm using the following function in header.php: <?php if ( is_user_logged_in() ) { ...