0
votes
0answers
64 views

previous_posts_link returns null when querying custom post type

I have created a custom post type named lesson, and I want to display all lessons, so I created a custom page named lesson.php, inside, I added a query to look for all the posts which type are lesson. ...
-1
votes
1answer
467 views

pagination/prev and next page links not showing

I'm having trouble getting my pagination links to work, or even show up. I've tried several variations of the code, but here is what I have in home.php: <?php get_header(); ?> <?php ...
1
vote
3answers
169 views

How do I insert CSS into a function?

I have a custom function which allows users to choose between next/previous links and pagination and I'm attempting to add CSS classes to the next/previous links. I've tried this multiple ways and ...
0
votes
2answers
893 views

query_posts pagination will always show identical content

Anyone here see why my pagination won't work? I can get "previous page" to show up, but when navigating to "page-2", the content will stay identical to the content on "page-1". <?php /* Template ...
0
votes
1answer
753 views

WP_Query and pagination AGAIN?

I am using the WP_Query class to retrieve some posts according to variables set in url. All working well until we get to paging. The second page (though having posts - tested it by making paged => 2) ...
0
votes
2answers
765 views

pagination links not displaying

I'm unable to get my 'next_posts_link()' and 'previous_posts_link()' to display. So far I've tried the standard first debug by deactivating all plugins and clearing the cache, I've also tried removing ...
0
votes
1answer
789 views

Next / Previous Posts not working

So I have a page that display posts from a certain category. If that is the category, its outputs one way, otherwise, it outputs another. The problem is, the pagination is only working on the ...
1
vote
2answers
685 views

Why do next pages load the same content rather then older articles?

For some reason, the 'previous posts' and 'next posts' on the homepage do not load previous posts, but rather the same posts that were on the main page. Why is that? I don't even know where to start ...