Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

On the Plugins screen I have options to activate and deactivate plugins, but I no longer have the "Delete" option. I'm relatively sure the option appeared earlier.

Also, when I hover over "Plugins" on the admin menu I don't get the usual popup submenu showing "Install New / Add / Editor". And when I click the Plugins menu I don't see those submenu options either.

What's gone wrong?

FWIW, the client I'm working for is hosted at GoDaddy.

enter image description here

share|improve this question
    
Are you running a single WordPress site, or a WordPress network? What is the user role for your current user? –  Chip Bennett May 10 '13 at 19:32
1  
Excellent deletion candidate. :D And thanks for sharing your aha moment. We need more of this. –  toscho May 10 '13 at 20:25
    
@chip-bennett This is a single, self-hosted WordPress site on GoDaddy, and the user is an Admin. –  Andy Giesler May 11 '13 at 0:27

1 Answer 1

D'oh.

I fixed it, but I'll leave this question in case others have similar problems.

When copy/pasting various options into wp-config.php I accidentally included this setting, which I don't normally use:

// Overkill but FYI: disallows installation/updating of any theme or plugin
define('DISALLOW_FILE_MODS',true);

That produces the described problem, albeit by design.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.