Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I have Wordpress installed to mydomain.org/blog, and everything works fine and dandy from my computer (localhost). However, when I connect to the blog from another computer, the theme (Twenty Twelve) disappears and it's all plaintext. I have not tried to install any other themes. Help?

Edit: URL upon request is http://boj.cc/blog

share|improve this question

3 Answers 3

up vote 1 down vote accepted

What I had done was in the WordPress Admin page, under Settings > General, I had put localhost/blog for the WordPress Address (URL). Changing this to the public URL of my site fixed the problem.

share|improve this answer

If you're hosting the files on localhost it means that your files are stored ONLY on the computer you're building the site on. If that's the case, you need to purchase hosting from a company like bluehost or hostgator or godaddy etc etc. Once you purchase a hosting account and connect it to your domain name, you then need to upload or install Wordpress onto the server associated with your hosting account.

There are literately billions of places to find info on this topic via Google. If you do a little searching around you can easily find a step-by-step guide on how to do the above.

share|improve this answer
    
No, I am hosting a website. The website works fine. I am just hosting it from my computer. –  Demon King Piccolo Jan 12 '13 at 6:08

All your theme URLs point to http://localhost. I guess you have hard-coded the URLs.

share|improve this answer
    
I don't recall hard coding the URLs. I'm kinda new to WordPress, how would I fix this? –  Demon King Piccolo Jan 12 '13 at 21:12

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.