Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I've encountered an odd problem and I'm not at all sure how to go about fixing it..

I have a site that was working fine until I changed a page title from "PRESS" to "BLOG." Now, when you visit the blog page, this error comes up:

There doesn't seem to be a wp-config.php file. I need this before we can get started. Need more help? We got it. You can create a wp-config.php file through a web interface, but this doesn't work for all server setups. The safest way is to manually create the file.

What's especially odd about this is, both wp-config.php and wp-config-sample.php are in the site root. Any ideas what's going on and how to remedy?

Thank you.

share|improve this question
1  
What precisely do you mean by "changed page title"? Where are WordPress files located in your site? Are they in same place as wp-config.php? Can you still access admin? –  Rarst Nov 17 '12 at 18:59
    
By "changed page title" I mean I had a page originally named "Press" and changed it(and it's slug) to "Blog". I believe the files are located one level below wp-config.php(which is normal?). And yes, I can still access admin. –  user1255049 Nov 17 '12 at 22:19
add comment

2 Answers

up vote 2 down vote accepted

Looks like you have 2 WordPress installations. One for the main site, other for the Blog.

http://parlourdc.com/wp-content/plugins/akismet/readme.txt

http://parlourdc.com/blog/wp-content/plugins/akismet/readme.txt

If that's not on purpose, you have a blog folder in your site root that should be renamed/deleted as it contains a blank WordPress.

If you made a page on your main site titled Blog (and with blog slug), then change its slug and see what happens.

share|improve this answer
    
Interesting. The host setup for this particular site has had a lot of weird "kinks" in it, and this appears to be another. I deleted the blog folder per your direction, and everything works perfectly now. Thanks! –  user1255049 Nov 17 '12 at 22:34
add comment

do you have phisicaly blog directory? and even if yes its strange becouse that a not bug problem if file wp-config.php located one level above the wp install.

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.