Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

Live site.

I'm using a custom header on my blog page which features the same coding as my regular heading for nav. The nav looks fine on all pages but the blog page- the Blog button shifts left. Any ideas why?

share|improve this question
add comment

closed as too localized by toscho Oct 11 '12 at 0:27

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1 Answer

up vote 2 down vote accepted

I'm not sure what's causing the causation of your problem, but for some reason the <li> tags are not being added around the "portfolio" menu item, when you visit the blog page. Maybe you can see why in the custom header menu code?!

The <li> tags are what creates the spacing(padding-right) in between each menu item, so without them on the portfolio item, the blog menu item shifts to the left.

share|improve this answer
1  
Beat me to it lol –  Des Oct 10 '12 at 21:13
    
Of course it was something so easy :/ Thank you! –  user1255049 Oct 10 '12 at 21:16
add comment

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.