Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm building a new theme and I'm just working through the Theme Unit Test requirements in the Codex. I'm stuck on the Many Trackbacks test. My theme doesn't show any Trackbacks but for the test post but when I switch to Twenty Eleven they appear. The comment count is correct.

Here's what I have in comments.php:

<?php $comment_list_args = array('style' => 'div'); ?>
<div class="commentlist">
    <?php wp_list_comments($comment_list_args); ?>
</div>
<?php $comments_args = array(
            'title_reply' => __('<h4>Leave a Comment</h4>', 'mytheme'),
            'comment_notes_after' => '',
            'comment_field' => '<p class="comment-form-comment"><label for="comment">' . _x('Comment', 'noun', 'mytheme') . '</label><textarea id="comment" name="comment" aria-required="true"></textarea></p>',
            'style' => 'div',
        ); ?>
<div class="commentform">
    <?php comment_form($comments_args); ?>
</div>
<?php $pagination_args = array(
            'prev_text' => __('&lsaquo; Older', 'mytheme'), 
            'next_text' => __('Newer &rsaquo;', 'mytheme')
        ); ?>
<div class="pagination">
    <?php paginate_comments_links($pagination_args); ?>
</div>

I've tried adding 'type' => 'all' to the arguments for wp_list_comments but I get the same result.

All help much appreciated!

share|improve this question
add comment

Know someone who can answer? Share a link to this question via email, Google+, Twitter, or Facebook.

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.