Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I have two different blogs on the same domain and my goal is to get the 3 latest posts from blog1 to show on the home page of blog2. Everything goes well following these instructions: http://www.worldoweb.co.uk/2012/display-wordpress-posts-on-another-wp-blog

The problem comes when I want to style the image, I need them to have all the same size/proportion using the custom sizes in wordpress. To achieve this I use the following code on functions.php in blog1 but I keep getting the huge image, not the small one:

if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) add_theme_support( 'post-thumbnails' );

if ( function_exists( 'add_image_size' ) ) {
add_image_size( 'home1-thumb', 630, 320, true );
}


//add post thumbnails to RSS images
function cwc_rss_post_thumbnail($content) {
   global $post;
     if(has_post_thumbnail($post->ID)) {
        $content = '<p>' . get_the_post_thumbnail($post->ID,'home1-thumb') .
    '</p>' . get_the_excerpt();
     }
    return $content;
 }
 add_filter('the_excerpt_rss', 'cwc_rss_post_thumbnail');
 add_filter('the_content_feed', 'cwc_rss_post_thumbnail'); 

Edit: In case it's of any help, the feed we are talking about is http://institutoespanol.net/blog/feed/ It's running a 3.4.2 install as of now (I think it was on the previous version), I don't have much info on the server it's running on (what should I be looking for so I know what to ask?) and the list of plugins is unrelated to the problem but here it is:

Simple google analytics, regenerate thumbnails, google xml sitemaps, advanced custom fields, akismet, newsletter, Responsive Select Menu. Nothing cache related.

share|improve this question
    
try using wordpress.org/extend/plugins/regenerate-thumbnails to regenerate you thumbnails. –  Bainternet Sep 19 '12 at 11:55
    
yep, already using it, the thumbnails are there but the image being displayed by the feed is the big one (original size) –  Elaine Marley Sep 19 '12 at 11:58
    
Update your questions with more details of your environment, server? WP version? any cache plugins in place? –  Bainternet Sep 19 '12 at 13:13
    
I edited the question as suggested –  Elaine Marley Sep 20 '12 at 9:23

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Well after doing nothing, two days later it seems to be working. My guess is the RSS needed to update the images after changing the code (I did everything, checked if it was working, then tried to add the custom size for the image). Well atleast the code is right in case anyone needs to achieve the same.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.