Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I am having a real issue here that I can't seem to find an answer to. I am using Plesk, and have setup a new subscription. I have all of the proper settings, using FastCGI, ownership of files, etc. On a fresh install of wordpress and allowing multisite I cannot seem to create a new site and have it show up in the admin dashboard, or under My Sites dropdown. However, they do actually register in the database and I can access them through the Sites tab. I am completely lost here as to why this is possible.

In addition, when I try to activate my Gravity Forms Plugin and click on the Register settings link, I get the "You do not have sufficient permissions to access this page."

If anyone can give me some insite here I would truly appreciate it so I can stop banging my head against a wall.

share|improve this question

1 Answer 1

Have a look at your vhost and check for 'allow override=All ... If this is also a new server it might explain the problems

See my post here on how to check your apache config

You might also like to check that the folder permissions are set correctly for WordPress ie www-data (the Apache user on Ubunutu servers) needs to have own/read/write everything in your WordPRess directory or be in the same group (this is important for plugins to run)

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.